Hi,

Ik ben Angelique

Als spirituele mentor begeleid ik ondernemende vrouwen om vanuit rust en vertrouwen de volgende stappen te zetten in haar bedrijf. Door in verbinding te komen met zichzelf en voorbij haar angsten te kijken. Waardoor zij doet wat ze écht wilt en gelukkig is.

Angelique Steen | Mindset en Zelfliefde coach
Tribe of Light

Ik voel mij zo gelukkig nu ik mijn droom leef en een ritme heb gecreëerd dat helemaal bij mij past. En dat gun ik andere vrouwelijke ondernemers ook. Mijn leven zag er niet altijd zo uit. Ik heb hiervoor een lange reis afgelegd. Het belangrijkste en de enige motivatie op dat moment was dat ik weer gelukkig wilde zijn voor mijn dochter door mijn leven weer op de rit wilde krijgen.

Ik ben altijd een heel onzeker meisje geweest, ook voor de relatie die ik aanging met de vader van mijn dochter. Door die onzekerheid trok ik hem aan. Hij was een narcist en zorgde ervoor dat mijn wereld klein werd waardoor het steeds verder bergafwaarts ging met mij. Tot ik het dieptepunt bereikte. Ik vond de kracht in mezelf en beëindigde de relatie en vanaf daar begon een lange reis. En dit was een reis naar een vrijer en gelukkiger leven. 

In het eerste jaar heb geleefd en genoten van het vrije, jonge, gezellige leven met mijn dochter. Daarna brak een jaar aan waarin ik in een zware therapie (EMDR) heb gezeten om alle trauma’s te verwerken. Langzaamaan bouwde ik mijn leven weer op en kwam ik weer in verbinding met mijzelf. Tot ik een auto ongeluk kreeg met een whiplash tot gevolg, waardoor ik opnieuw tot stilstand kwam. Het was weer tijd om in overgave te gaan en in verbinding te komen met mijn gevoel en lijf.

Tijdens de reis naar Bali werd mijn spiritualiteit opnieuw aangewakkerd. Kort daarna overleed een dierbaar persoon en dit werd een belangrijk keerpunt in mijn leven. Na de begrafenis besloot ik dat ik het waard ben om van gehouden te worden en dit veranderde alles voor mij. Ik leerde weer open te staan voor de liefde en ik kreeg een relatie met een vrouw. Tijdens die relatie bloeide ik helemaal open. Ik ben mij gaan verdiepen in de wet van aantrekkingskracht en werd mij nog meer bewust dat ik mijn eigen leven kan vormgeven.

Vervolgens ben ik gestopt met anticonceptie en ben ik mij gaan verdiepen in mijn vrouwelijke cyclus. Het is namelijk niet normaal om pijn te ervaren, moe en chagrijnig te zijn voor je menstruatie. Inmiddels weet ik anders en sta ik bewust stil bij de verschillende fases van mijn cyclus. Waarvan ik eerst een hekel had aan mijn menstruatie, eer ik nu deze dagen.

Naast mijn eigen cyclus ontdekte ik ook dat de maan cyclus onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

Het ritme van de maan heeft het effect als een natuurlijke reminder om aan jezelf te werken. Om nieuwe dingen aan te trekken en het oude los te laten. Elke maand plande ik een moment in voor mezelf tijdens de nieuwe en volle maan en kreeg ik meer helderheid in mijn verlangen. Dat gaf een nieuwe richting in mijn leven.

Een spirituele coach kwam op mijn pad en begeleidde mij om de eerste stappen te zetten richting het ondernemen. Toen ik net begon met ondernemen heb ik dit als een eenzame reis ervaren. Ik ervaarde weinig support vanuit mijn omgeving en ik had toen nog niemand om mij heen die ook bezig was met ondernemen. Door deze reis veranderde ik als persoon en nam ik afscheid van veel oude vriendschappen. Onderweg heb ik veel nieuwe en mooie zielen mogen ontmoeten. En nog steeds… Ik heb er hele waardevolle vriendschappen bij gekregen, die ik koester.

Ik voel mij daardoor nu zo gelukkig. Dit gun ik jou ook.

Tribe of Light

Als spirituele mentor begeleid ik je graag naar een leven wat jou écht gelukkig maakt.
Ik ben er voor de ondernemende vrouw die vastloopt in haar bedrijf. Je wilt graag verder groeien, maar je weet niet hoe. Ik help je om in verbinding te komen met jezelf en voorbij je angsten te kijken. Ik zet je in je kracht en geef je nieuwe inspiratie, zodat je vanuit rust en vertrouwen de volgende stappen zet in zowel je eigen ontwikkeling als in je bedrijf.

* Kom weer in verbinding met jezelf, de maan , de natuur en al het moois in dit leven. *