Verbinden met jezelf

1:1 Mentorship

In het 1 op 1 mentorship traject begeleid ik jou als ondernemende vrouw om in verbinding te komen met jezelf, met je gevoel en je vrouwelijkheid. Hierdoor kom jij uit je hoofd en leer je vanuit je hart te leven. Ik begeleid je niet alleen in deze reis, ik help je ook daadwerkelijk met het integreren van je diepste verlangens en je dromen achterna te gaan. Zodat jij op de eerste plaats komt en leiding neemt op je leven. Dat je gaat leven én ondernemen vanuit verbinding en in liefde voor jezelf.

Bij dit 1:1 traject sta ik 6 maanden als mentor naast je bij elke stap die je maakt richting jouw gelukkigste leven.
Ik spiegel je, confronteer je, stel je de juiste vragen, geef je mijn eerlijke advies en vooral bekrachtig ik je om zelf in jouw kracht te stappen.
We hebben regelmatig 1:1 sessies en je hebt mijn support via Whatsapp voor al je vragen.
Verder word je onderdeel van mijn warme community, de Tribe of Light, waar ik 2 keer per maand maan ceremonies geef en 1 keer per maand een inspirerende sessie van een gastspreker.

Dit traject omvat:

 

 • Acht  1 op 1 sessies via Zoom of op locatie. Tribe of Light Membership
 • Maandelijkse maan ceremonies en inspirerende sessies. Met elke maand inspirerende gastsprekers over spiritualiteit, gezondheid en zelfontwikkeling.
 • Je krijgt mijn privé-nummer en mag tussentijds altijd contact opnemen met al je persoonlijke- en business gerelateerde vragen, opmerkingen of als je gewoon even iets met mij wilt delen.
De tools die ik gebruik bij het 1:1 mentorship traject:

 

 • Energiewerk en lichaamswerk
 • Spirituele business- marketing en sales
 • Spiegelwerk
 • Gezondheidsadvies (Rust, ontspanning, menstruatie en maancyclus)
 • NLP (Neurolinguïstisch Programmeren)
 • Plant Medicijnen – cacao
 • Intuïtie en helder weten / voelen
 • Wet van Aantrekkingskracht

Een leven waar persoonlijke groei, verbinding en een leven volgens je clyclus centraal staan.

In het 6 maanden 1 op 1 menthorship traject begeleid ik de ondernemende vrouw die de behoefte voelt om nog meer in verbinding te komen met zichzelf, met haar vrouwelijkheid, cyclus en de maan. Zodat zij uit haar hoofd komt en meer vanuit haar gevoel gaat leven en haar diepste verlangens leert kennen. Ik begeleid haar niet alleen in deze reis, maar ik help haar ook daadwerkelijk met het integreren van haar diepste verlangen en haar dromen achterna te gaan. Zodat zij gaat leven vanuit haar essentie, in verbinding en in liefde voor zichzelf. Waar zij op de eerste plaats komt en leiding neemt om haar gelukkigste leven te creëren. Los van wat de maatschappij van haar verwacht.

Dit traject is vooral voor de vrouw die alle ballen hoog moet houden om haar bedrijf lopende te houden, voor haar gezin te zorgen en daardoor geen ruimte voelt rust en ontspanning om in verbinding te blijven met zichzelf en haar verlangen.

De 1:1 mentorship meeting heb ik als erg waardevol ervaren. Dankzij Angelique krijg ik wat rust in mijn hoofd om van daaruit te kunnen ontdekken wie ik ben, waar ik sta en waar ik heen wil.

Ze is een luisterend oor wanneer je dat nodig heb en oordeelt niet.
Wat ik zelf erg prettig vind aan een coach.

Irene

* Kom weer in verbinding met jezelf, de maan , de natuur en al het moois in dit leven. *