Tools & systemen

De tools en systemen die je op deze pagina vindt, werk ik mee samen als Virtual Assistent en geven de mogelijkheid om meerdere werkzaamheden te automatiseren, meer vrijheid in je bedrijf te ervaren en meer verkopen te realiseren.

Ik gebruik deze tools zelf wekelijks, of zet ze voor mijn klanten in. Ik kan je ze van harte aanbevelen!

mailblue

Met MailBlue kun je je e-mails automatiseren, marketingfunnels maken, effectieve nieuwsbrieven versturen en personaliseren. Bovendien kun je segmenteren, zodat de juiste doelgroep jouw mails ontvangt. Lijkt MailBlue jou ook wel iets? Ik zou zeggen probeer het eens 2 weken gratis uit! Ik kan je ook helpen met het inrichten ervan.

Huddle: Community Software & Membersite

Ben je van plan om een online programma te gaan maken? Met Huddle kun je eenvoudig je eigen online academie en community creëren. Dit gebruiksvriendelijke systeem stelt je in staat om online trainingen en digitale producten aan te bieden aan je klanten. Huddle biedt een professionele omgeving en de mogelijkheid om je academie aan te passen naar je eigen huisstijl. Daarnaast kun je een community opzetten waarin je klanten vragen kunnen stellen en interactie hebben. 

Ga je online producten verkopen en wil je je eigen community daaraan koppelen? Probeer Huddle nu gratis voor een maand en ontdek de voordelen van dit veelzijdige platform. Ik kan je ook helpen met het inrichten van je Huddle.

Plug&Pay: Het Beste Betaalsysteem

Met Plug & Pay heb je een ontzettend fijn betaalsysteem tot je beschikking. Met gebruiksvriendelijke systeem kun je eenvoudig betaalpagina’s  maken met behulp van standaard templates. Daarnaast kun je kassakoopjes toevoegen om je orderwaarde te verhogen. Het is de perfecte oplossing als je online producten wilt verkopen zonder een complete webshop te bouwen.

Koppel eenvoudig met Mollie, kies uit conversie geoptimaliseerde templates en verhoog je orderwaarde met upsells en conversietechnieken. Bovendien worden automatisch facturen verstuurd naar klanten en heb je een handig overzicht van je administratie.

Lijkt Plug & Pay jou ook wel iets? Probeer het nu gratis 2 weken uit. Ik kan je ook helpen met het inrichten van Plug & Pay.

WebinarGeek Nederland - De Beste Webinar Software

Overweeg je om webinars te geven om jezelf als expert te positioneren en je online programma’s te verkopen? Dan is WebinarGeek de tool die je nodig hebt! WebinarGeek is een gebruiksvriendelijke tool en dé toonaangevende Nederlandse speler op de markt, die voortdurend blijft innoveren. Het beste is dat je geen technische kennis nodig hebt om deze tool te gebruiken. Je kunt eenvoudig je webinar opzetten en zelfs de registratiepagina aanpassen waar mensen zich kunnen aanmelden. Met WebinarGeek kun je ook herinneringsmails instellen, zodat zoveel mogelijk mensen die zich hebben ingeschreven ook daadwerkelijk aanwezig zullen zijn tijdens je webinar. Het is een complete alles-in-één-tool waarmee je winstgevende webinars kunt geven.

Wil je WebinarGeek gratis uitproberen? Ik kan je ook helpen met het inrichten van Webinargeek.

Phoenix: Een Winstgevende Website maken?

Wil je zelf een website bouwen? Dan is Phoenix de ideale keuze! Met Phoenix heb je toegang tot een uitgebreide verzameling kant-en-klare templates, waarmee je in no-time een winstgevende website kunt creëren. Je hoeft je geen zorgen te maken over technische uitdagingen, want de templates zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig aan te passen aan jouw wensen. Daarnaast biedt Phoenix handige functies zoals timers, opt-in formulieren en pricing tables met online marketing triggers om de conversieratio van je salespagina’s te verhogen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Phoenix? Probeer het nu zelf en ontdek hoe eenvoudig en effectief het is om je eigen website te bouwen.

You’re Ready?

Let’s have a Chat

Ik kom graag met je in contact. voor vragen en/of meer info stuur mij dan een bericht.

GET IN TOUCH

Angelique Steen
Virtual Assistent
Info@angeliquesteen.nl
www.angeliquesteen.nl

KVK: 78259592
BEL / APP: +31 6 83243945

angelique steen